Hakiki Deri Çocuk Ayakkabısı

Hakiki Deri Çocuk Ayakkabı

Ayakkabı tercihlerinizde sizin için önemli olan kriterler nelerdir? Ayakkabının modeli, materyali, fiyatı vb. unsurlardan hangisi ayakkabı seçimlerinizi etkiliyor? Belki bu konuda tam bir fikriniz ya da kriteriniz yoktur. Fakat ayak sağlığı için dikkat etmeniz belli başlı konular ve özellikler var. Çocuk ayakkabılarında bu özellikler bir adım daha öne çıkıyor ve önemli bir hal alıyor. Örneğin deri ayakkabılar, ayak sağlığı için önemli bir materyal olmakla birlikte çocuklarınız için doğru seçeneklerden biri…

 

Hakiki Deri Çocuk Ayakkabısı

 

 

 

Deri, ayakkabıların ilk ortaya çıkışından itibaren ayakkabı yapımında en çok kullanılan ve tercih edilen materyal olarak biliniyor. Geçmişten bugüne kadar hala ayakkabı yapımında kullanılmaya devam ediliyor. Deri için ayak sağlığı konusunda doğru tercihlerden diyebiliriz. Deri materyalinin ayakkabı yapımında bu kadar önemli olmasının başlıca sebeplerinden biri nefes alan yapısı. 

 

Çocuk ayakkabılarında hakiki deri seçmeniz, derinin sağlıklı özelliklerinden dolayı önemlidir. Derinin nefes alan yapısı ile ayaklar terlemez ve gözenekleri sayesinde hava alır. Çocuklar gelişim aşamasında olduğu için suni deri ya da kalitesiz materyallerde üretilen ayakkabılar çocukların ayak sağlıklarını etkileyebilir. Suni deri plastiğe benzeyen yapısı ile ayakkabıya hava aldırmaz ve ayaklarda kötü koku oluşumuna sebebiyet verebilir. Bu yüzden hakiki deri çocuk ayakkabısı seçmeniz, çocuklarınız için doğru bir tercih olacaktır.

 

Tabii ki deri kullanımı tercihe ve yaşam şekline bağlıdır. Hakiki deri yerine uygun kalite farklı materyallerden üretilmiş ayakkabıları çocuklarınız için seçebilirsiniz. Burada önemli nokta seçeceğiniz ayakkabının ayak sağlığına uyduğuna ve çocuğunuz için konfor sağladığından emin olmanız.

 

 

Çocuk Ayakkabısında Kalite Çok Önemli

 

 

 

Anatomik yapıyı destekleyecek ayakkabılar çocuk ayakkabılarında önemli bir faktör. Fizyolojik ve ortopedik yapıyı destekleyecek ayakkabılar, kaliteli ayakkabı üretiminde öne çıkıyor. Bu yüzden çocuklara ayakkabı seçiminde kaliteye özen göstermelisiniz.

 

Değişen trendler, moda akımları vb. unsurlar gün geçtikçe birçok model sunuyor. Ebeveyn olarak doğru ayakkabıyı seçmek bu kadar seçenek içinde zor hale geliyor. Modern tasarımlara ve kaliteli üretim anlayışına sahip çocuk ayakkabı mağazalarını tercih etmek burada en doğru seçenek.

 

 

Çocuklarda Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?

 

 

 

Doğru ayakkabı seçimi, ayağa uygun ölçüde ve ayak şeklini destekleyen türde olmalıdır. Ortopedik yapıyı destekleyen ayakkabılar çocukların ayaklarının büyümesini doğru biçimlendirir. 

 

Hakiki deri tabana sahip ya da tamamıyla hakiki deri olan çocuk ayakkabıları, ayak sağlığına uygun olduğu için tercih edilmesi gerekilen bir materyaldir. Ayakkabıların, çocukların konforunu bozmaması ve iyi hareket etmeleri için esnek yapıda olması bir diğer önemli kriterdir. Esnek olmayan ayakkabılar çocuklar için acı verici olabilir. 

 

Çocuklarınız için seçeceğiniz ayakkabıyı hakiki deri yerine suni deri olarak seçerseniz belli sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Suni deri hakiki deri kadar dayanıklı olmayacaktır. Ayakkabı daha çabuk eskiyebilir, suya ve soğuğa karşı hakiki deri kadar dayanıklı olmayabilir. Hakiki deri doğal bir materyal olduğu için ayak için oluşabilecek rahatsızlıkları minimum seviyeye indirir. Buna karşı suni deri plastik yapıda olduğu için yeterli esnekliğe sahip olmayacak, mantar ve kemik ağrısı gibi problemlere yol açması daha olağan olacaktır. 

 

 

Kids A More çocuk ayakkabıları hakiki deri olup, makine destekli el işçiliği üretilmiştir. Taban ve iç astar kısmında deri kullanımına özen gösterdiğimiz ayakkabılarımız; çocuk ayak sağlığı ve anatomik yapıları dikkate alınarak tasarlanmıştır. Çocuk ayakkabı modellerimizde çocuk sağlığını etkileyecek hiçbir kimyasal madde bulunmamaktadır. Çocuğunuza doğru tercihler yapmak için Kids A More web sitesini ve ihtiyacınız olan kategoriyi inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Hakiki Deri Çocuk Ayakkabısı
Kasım 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR