Sık Sorulan Sorular


Sipariş verirken nelere dikkat etmeliyim?

Sipariş esnasında teslimat bilgilerinin eksiksiz ve hatasız doldurulması ve sipariş sırasında kargo teslimatı için belirtmiş olduğunuz adreste kargo teslimat saatleri arasında kargoyu teslim alacak birinin bulunması gerekmektedir. Adreste teslimatı alacak birinin bulunmaması durumunda, kargo teslim edilemediği için siparişiniz tarafımıza geri gönderilecektir.



Kargom ne zaman elime ulaşır?

Siparişleriniz bekletilmeden günlük olarak kargoya teslim edilmektedir.Teslimat süresi ortalama 2 iş günüdür. Bazı lokasyonlar için en geç 3 iş gününde siparişiniz teslim edilir.



Kapıda ödeme yapabilir miyim?

Kapıda Nakit veya Kredi kartı ile ödeme yapılabilir. Kapıda ödeme hizmeti ücrete tabidir.



Hangi kartlara taksit yapılmaktadır?

Kredi kartı ödemelerinizi anlaşmalı olduğumuz güvenli ödeme platformu PayTr ile tahsil etmekteyiz. Tüm kredi kartlarına vade farksız 3 taksit imkanı sunmaktayız.



İade veya değişim imkanımız var mı?

İade ve değişim hakkınız vardır. Ürünün kullanılmamış olması aranan tek koşuldur. Kullanılmış ürünlerin iadesi ve değişimi, bir üretim hatası meydana gelmedikçe yapılmaz.



Üye olmadan alışveriş yapabilir miyim?

Üye olmadan alışveriş yapma imkanımız vardır.



Siparişimi oluşturdum. Şimdi ne yapmalıyım?

Siparişleriniz günlük olarak kargoya verilmektedir. Eğer siparişleriniz Haftasonu, Resmi ve Özel günlerde verilmiş ise, ilk iş gününde kargoya verilmektedir.



Siparişim hatalı ve/veya kusurlu ulaştı, ne yapmalıyım?

Eğer, tarafınıza ulaşmış paketin hasarlı (yırtılmış, ıslanmış, kusurlu vb.) olduğunu tespit ederseniz kargo görevlisine ''Hasar Tespit Tutanağı'' tutturarak siparişinizi teslim almadan iade edebilirsiniz. İlgili tutanaklar kargo görevlisinde mevcuttur. Siparişinizi teslim aldıktan sonra ürünün kusurlu olduğunu tespit ederseniz, iadeye konu olan ürün için tarafımıza ulaşıp iade/değişim Kargo kodu alarak tarafımıza ürünü gönderebilirsiniz. İade işlemine tabi ürününüzün gönderiminin, Anlaşmalı kargomuz haricinde bir kargo firması ile yapılması durumunda kargo ücreti tarafınıza ait olacaktır.



Ayakkabılarınız Ortopedik midir?

Ortopedik ayakkabılar genellikle Doktor tavsiyesi ile sorunlu ayağın durumuna göre özel kalıp ve materyallerle yapılmaktadır. Bizim ayakkabılarımız Anatomik ayakkabı sınıfına girmektedir. çocuk ayak sağlığı ve gelişimi düşünülerek üretilmektedir. Ayrıca tüm ayakkabılarımızda iç kavis desteği bulunmaktadır.



Çocuğumun ayağı içe basıyor, Bunun için ne yapmalıyım?
Çocuklar yürümeye başladıktan üç yaşına kadar fizyolojik olarak düztabandır. Bu durumdan endişe duymak gereksizdir. Ancak bu süreçte mümkün olduğu kadar yere dik basılmalıdır. Özellikle 2 yaşına kadar ayak bileğini kavrayan ve ayak anatomisine uygun ayakkabılar giydirilmelidir.


Çocuğumun ayakları ne sıklıkla büyür?
Bir bebeğin ayakları 8. aydan 1.5 yaşına gelinceye kadar ortalama 4 ayda 1 numara olacak şekilde büyür. Bu durum bebeklerin boy uzama oranına göre değişkenlik gösterebilir. 1.5 yaşından ergenlik dönemine kadar geçen sürede de yılda en az 3 numara olacak şekilde büyüme gösterir.


Ayakkabı numaraları neden markalara göre farklılık gösterir? Kalıplarınız tam mıdır?

Üretim şekli ve taban yapısına göre markaların kalıpları değişkenlik gösterebilir. Ayrıca, Türk standartlarına uygun kalıplar Avrupa, Amerika, Uzak Doğu ülkeleri gibi ülkelere göre daha geniştir. Ayakkabılarımızı satın alırken, çocuğunuzun yabancı menşei li spor ayakkabılara göre aynı numara tercih etmemenizi tavsiye ederiz.

Çünkü genel olarak ayakkabılarımızın kalıpları spor ayakkabılara göre daha geniştir.







cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR