Işıklı Ayakkabı Nasıl Seçilir?

ışıklı ayakkabı

 

Günümüzde ışıklı ayakkabılar hiç şüphesiz çocukların dikkatini çekiyor. Işıklı ayakkabılar ismini tabanlarında ki led aydınlatmalardan alıyor.  Rengarenk ışıklarla donatılan ayakkabılar çocukların cezbeden güzelliğe sahip oluyor. Ayakkabıları daha çekici bir hale getirmek için üstlerine ve tabanlara renkli ışıklı trimler ve metalik kumaşlar da ekleniyor. Bu da ışıklı ayakkabıları eşsiz hale getiriyor. Işıklı spor ayakkabılar gösterişli, şık ve olağanüstü bir görünüme sahiptir. Işıklı ayakkabı seçerken dikkat etmemiz gereken şeyler vardır.

 

 

 

Ayakkabının rahatlığı ve ağırlığı

 

  Aydınlatma özelliği, ayakkabıyı giydiğinizde ayakkabının hissini hiçbir şekilde engellememelidir. İyi ayakkabı rahat olmalıdır. Ağır ve rahat olmayan ayakkabı gelecekte ayakta ve ayak bileğinde ortopedik sorunlara yol açabilir. Işıklı ayakkabını sizi aşağı çeken herhangi bir ek ağırlığı olmamalıdır. Işıklı bir ayakkabı satın almayı düşünüyorsanız, hareket etmenin yanı sıra giymenin de rahat olacağından emin olmalısınız.

 

 Kalite

 

Işıklı ayakkabılarda en çok dikkat edilmesi gereken unsurlardan biride kullanılan malzemenin kalitesidir. Kullanılan malzemenin iyi olması ayakta oluşacak rahatsızlıkların önüne geçiyor.  Işıklı ayakkabılar, genellikle çocuklara gün boyu eşlik ediyor. Çocukların ayaklarından çıkarmak istemediği modeller, uzun süre ayakta kaldığı için nefes aldığından emin olunması gerekli görülüyor.

 

 

Renk seçimi

 

Ayakkabıda doğru renk seçimi kişinin karakterini yansıtır. Günümüzde ışıklı ayakkabılardaki renk çeşitliliği de oldukça fazla . Işıklarda kullanılan beyaz, mavi, pembe, yeşil, mor vb benzeri renkler ayakkabıları daha eğlenceli ve havalı hale getiriyor.

 

 

Uyum

 

Her çocuk şık ve havalı görünmek ister. Üst giyimi seçerken ışıklı ayakkabılarınızı göz önünde bulundurmakta fayda var.

 

Aydınlatma seçimi

 

Işıklı ayakkabı seçiminde aydınlatma seçimini göz önünde bulundurmak ayakkabıları daha eğlenceli hale getiriyor.

 

Işıklı ayakkabıların bir başka cezbedici özelliklerinden biri de her adım atışımızda dans ettiğimizde ışıkların senkronize şekilde bize uyum sağlamasıdır. Bu ışıklı ayakkabıları almamızda çok önemli bir rol oynuyor.

 

 

Kız ve erkek çocuklarında ışıklı ayakkabı seçimi

 

Kız çocuk ışıklı ayakkabı tasarımlarında sıklıkla pembe beyaz mor gibi renkler kullanılırken erkek çocuk ışıklı ayakkabı tasarımlarında mavi beyaz siyah yeşil vb renklerin kullanıldığını görüyoruz.

 

 

Işıklı ayakkabıları seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan biri ışıklı ayakkabıların pilleridir. Ayakkabıların tabanlarının alt tarafında bulunan pil haznesinin ayakkabıda ağırlık oluşturup oluşturmadığına dikkat etmelisiniz.  Bir diğer dikkat etmeniz gereken diğer bir unsurda pilin ömrüdür. Çoğu ışıklı ayakkabı  tasarımında güç sistemi ayakkabının taban bölümünden geçiyor ve çocukların ulaşamayacağı şekilde tasarlanıyor. Modellere göre değişse de, güç düğmeleri ise genellikle ayakkabının iç tabanında veya dil kısmında yer alıyor. Çok küçük çocuklar için hazırlanan tasarımlarda genellikle güç düğmesine yer verilmiyor.

 

Çocuklar ışıklı tasarımları oyun oynarken ve dans ederken  giymeyi çok seviyor. Çocuklarınızın ışıklı ayakkabılarını giyerken güvende ve rahat olduğunda emin olmak için ışıklı çocuk ayakkabılarını güvenilir yerlerden satın almanızı tavsiye ederiz.

 

Etiketler: Işıklı Çocuk Ayakkabısı
Ekim 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR