Goretex Çocuk Ayakkabısı

Goretex Çocuk Ayakkabısı

Ayakkabı giyim ihtiyaçları arasında en çok önem taşıyan eşyalardan birisi. Çünkü kullandığımız model ve malzemelere göre ayak sağlığını oldukça etkiliyor. Bu durum çocuk ayakkabılarında ayrı bir önem taşıyor. Çocuklar gelişim aşamalarını ergenliğin sonrasına kadar yaşadıkları için yük merkezlerinin doğru ayakkabılar ile destelenmesi gerekiyor. Bazı ayakkabı kumaşları ya da materyalleri özellikle mevsimsel açıdan diğerlerine göre öne çıkıyor. Goretex malzemede özellikle kış aylarında çocuk ayakkabılarında tercih edebileceğiniz bir seçenek.

 

 

Su Geçirmez Çocuk Botu

 

 

Kış mevsiminde her insanın en temel ihtiyaç ve isteklerinden biri dışarıda olduğu müddetçe sıcak ve konforlu bir gün geçirmek. Özellikle çocuğu olan aileler bu konuya ekstra özen göstermek zorunda. Çocukların hareketli ve daha hassas yapılarından dolayı, sıcak tutan montlar su geçirmez botlar daha önemli bir hal alıyor. 

 

Çocuklara kışlık ayakkabı alacakken birçok seçenek ve öneri önünüze çıkıyor ve kafanızı karıştırıyor olabilir. Her ayakkabı maalesef özelliklerinde yazdığı gibi su geçirmeyen, rüzgardan koruyan ya da sıcak tutan cinsten olmuyor. Çocuklar için doğru kışlık botu bulmak da bu kadar seçenek içerisinde kolay olmayabiliyor. 

 

Özellikle kış döneminde çocuk botu seçerken en dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri ayakkabının su geçirmemesi… Goretex malzemesi ile üretilen çocuk ayakkabıları bu özelliği ile öne çıkıyor.

 

Goretex Nedir?

 

 

 

Bu ismi, Goretex ayakkabı ya da Goretex malzemesi olarak internette, ayakkabı ürün kutucuklarında görmüş olabilirsiniz. Artık yavaş yavaş sonbaharı geride bıraktığımız ve kış mevsimine adım attığımız bu dönemde su geçirmez ayakkabılarda önemini artırdı. Çocuklar okula gidiyor, teneffüslerde oyun oynuyor ve çoğu zaman kar, yağmur dinlemiyor. 

 

Goretex malzemesi oldukça ince ve su geçirmeyen özelliği ile kaliteli ayakkabı üretiminde öne çıkan bir malzeme. Eğer çocuğunuz yaz, kış fark etmeksizin dışarıda keyifle oyun onamayı seviyorsa, Goretex malzemeli bir ayakkabıyı tercih edebilirsiniz.

 

Bu materyaldeki ayakkabılar suyun ya da herhangi bir sıvının, ayakkabı duvarından geçmesini engelliyor. Sıvıyı engellerken aynı zamanda ayakların nefes almasını da sağlıyor. Ayakkabılarda ve özellikle çocuk ayakkabılarında ayakların nefes alması gerektiğini ve önemini bir önceki yazılarımızda anlatmıştık.  Tekrar değinmek gerekirse; eğer ayakkabı nefes almıyorsa, ayakkabı suya dayanaklı olsa bile ayağınız terlediği için ıslanır. Nefes alan ayakkabılar sayesinde ayaklarınız içeride oluşan buharı dışarı atar ve ayaklarınızın kuru olmasını sağlar.

 

 

Goretex Kumaşta 1.4 Milyar Gözenek Vardır

 

 

Çocuklarınıza aldığınız ayakkabının uzun süre dayanıklı olmasını istiyorsanız, Goretex malzemesinden yapılan ayakkabılar siz uygun bir seçenek olacaktır. Goretex kumaşın santimetresinde 1.4 milyar gözenek mevcut. Bu gözenekler küçük ve sıkı olduğu için sıvının içeriye girmesini engelliyor ama aynı zamanda içeride oluşan buharı dışarı atıyor. Goretex kumaş kendiniz kesmediğiniz ya da yırtılmadığı müddetçe su geçirmez olarak kalacaktır.

 

Tabii ki ayakkabıyı daha uzun süre kullanmanın belli püf noktaları var. Bir ayakkabı kaliteli malzemeden üretilse bile dikkat etmek ve özenli kullanmak gerek. Goretex kumaş suya dayanıklı olsa da ayakkabıyı sık sık yıkayarak temizlememelisiniz. Goretex kumaşlı çocuk ayakkabılarının temizliğini, ayakkabı temizleme ürünleriyle yapmalısınız. Bu malzemeden aldığınız ürünler daha uzun süre kullanabilmesi için oda sıcaklığında kurutmaya dikkat etmelisiniz. 

 

 

Kids A More çocuk kışlık botları anatomik iç kavis desteği ile çocukların gelişimini göz alarak tasarlanmış ve konforlarını ön planda tutacak şekilde üretilmiştir. Goretex malzemeli çocuk botları, çocukların kış günlerini konforlu geçirmesi için tasarlanmıştır. Çocuk ayak sağlığını düşünerek yapılan ayakkabı modellerinde, çocuk sağlığını etkileyecek hiçbir kimyasal madde bulunmamaktadır. Çocuğunuz için doğru tercihler yapmak için Kids A More çocuk kar botu kategorisini inceleyebilirsiniz.

Etiketler: goretex çocuk bot
Kasım 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR